noodles volos banner

Ε.Μ.Α.-ΓΣ Αλμυρού 1-3

Στη δεύτερη έξοδό του, ο ΓΣΑ κέρδισε ξανά με σκορ 3-1. Στην πρεμιέρα ήταν στο Αχίλλειο, αυτή τη φορά στις Μικροθήβες. Οι "κυανόλευκοι" του Λευτέρη Καλογήρου άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με αυτογκόλ του Χορταργιά που προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 0-2 στο 15' ο Βούλγαρης με ωραίο διαγώνιο σουτ. Η Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού μείωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης με γκολ του Βαγγέλη Διαμαντένια, έδωσε ...άγρια ομορφιά στο ματς, που ολοκληρώθηκε με τον Μαλλισόβα να κάνει το 1-3 στο 87', με δεύτερη προσπάθεια το γκολ αφού η προβολή του αρχικά βρήκε το δοκάρι.

Για την ΕΜΑ, ο Λανάι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο 80' με σουτ άουτ από ευνοϊκή θέση σε τετ-α-τετ, ενώ ο ΓΣΑ θα μπορούσε να έχει αποβάλλει το άγχος από το πρώτο ημίχρονο χάνοντας ευκαιρίες με τον Κρανά σε δύο περιπτώσεις και τους Φαράντο, Τσόγκα, στην επενάληψη με τους Χειλά, Βούλγαρη, Κρανά.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού: Σαματάς, Χορταργιάς, Διαμαντένιας, Σκοτεινός, Παπανίκος, Λανάι, Πορταρίτης, Μμο, Βέτσικας (84' Μπελεγρίνης), Νιφόρος (64' Τσιαμούρας), Καπέσιος (54' Ζγουλέτας).
Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Ακρίβος (67' Μαλισσόβας), Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Φαράντος, Τσόγκας (73' Δανόπουλος), Κρανάς, Βούλγαρης (88' Καπούλας), Χειλάς.