noodles volos banner

Iωλκός-Σαρακηνός 1-1

 

Πρώτο στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα για τον Σαρακηνό. Οι "ροσονέρι" πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έχασαν ευκαιρίες και έσωσαν το βαθμό με πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων! 

Η μαχητική Ιωλκός προηγήθηκε στο 44' με τον Ρουμπάτη, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έχασε δύο ευκαιρίες με τον Μαγγιώρο για να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Για τον Σαρακηνό, ο Λ. Δενελάβας σε τρεις περιπτώσεις και ο Κόρμπας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε τετ-α-τετ, σουτ του Κολιαμήτρα έφυγε λίγο άουτ, ενώ μεγάλη φάση ξεκίνησε από πάσα του Χρυσικού, σουτ του Κωνσταντάκου που κόντραρε σε σώμα αμυντικού, με τον Λ. Δενελάβα να στέλνει την μπάλα άουτ σχεδόν πάνω στη γραμμή, όπως μάς αναφέρθηκε. Το πέναλτι κέρδισε ο Κωνσταντάκος σε ανατροπή του από τον Βέρμπη στο 94' και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ακτσιαλής.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την Ιωλκό ντεμπούτο έκανε ο τερματοφύλακας Αναστάσιος Πρωτούλης, που λίγο έλειψε να πιάσει το πέναλτι, καθώς έπεσε στη σωστή γωνία, ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα.

Συνθέσεις:
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντα, Μαυρομμάτης, Λούμπαρδος, Γαλιούρας, Πέργαντος, Ισά, Καπετανάκης (75' Αποστολόπουλος), Μαγγιώρος, Ρουμπάτη (68' Βέρμπης), Κόκκαλης (61' Κεφαλας).
Σαρακηνός: Πλακαρός, Μπόρας, Τσιγιάννης (72' Χρυσικός), Ν. Δενελάβας, Κ. Καραπλιάγκος, Θεοδοσιάδης (46' Σπ. Καραπλιάγκος), Ακτσιαλής, Κατής (46' Κωνσταντάκος), Κολιαμήτρας, Κόρμπας, Λ. Δενελάβας.

 

 

 

 

Last modified onMonday, 20 October 2014 09:34