noodles volos banner

Ξεκαθαρίζει για παραμονές, ξεκινά μεταγραφές

«Πιάνει δουλειά» ο Νίκος Παντέλης από τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό Βόλου για τη δημιουργία του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Football League. Η άφιξη του έμπειρου τεχνικού στον Βόλο, σηματοδοτεί μία σειρά από εξελίξεις για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού θα παρθούν τελικές αποφάσεις για τις παραμονές ορισμένων παικτών, ενώ ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία για ενίσχυση.

Δεδομένη είναι η επιθυμία των διοικούντων για παραμονή των έμπειρων, Ρόκα, Γιαλούση και Κριστόμπαλ, που μπορεί να είναι ελεύθερος, αλλά τον περιμένουν για να συζητήσει ξανά με την ομάδα.

Από κει και πέρα, το magnesiasports σας είχε ενημερώσει στη γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας του Ολυμπιακού, που θέλει να δημιουργήσει ένα πιο νεανικό σύνολο, θα θυσιαστούν κάποιοι μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές και μεταξύ αυτών είναι εκτός απροόπτου και οι Μπρέσκα και Γκούρμα.

Στον μεταγραφικό τομέα, τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί, αλλά στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κρατήσουν κρυφές τις κινήσεις τους. Πάντως δεν θα αργήσουν να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Last modified onMonday, 07 July 2014 13:14