noodles volos banner

Αγωγές κατά της ΕΠΟ και της Super League από νέο οργανωμένο σύνδεσμο του Ολυμπιακού

Αγωγές κατά της ΕΠΟ και της Super League θα ξεκινήσουν σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη από τον νέο σύνδεσμό φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, με την ονομασία «κόκκινος Βόλος».

Ο νέος σύνδεσμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι από την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινά τη λειτουργία τη λειτουργεία του με την επωνυμία «κόκκινος Βόλος και ενημερώνει για τις κινήσεις του.  

«Η ιδέα της δημιουργίας ενός συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού Βόλου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και νοοτροπίας παίρνει σάρκα και οστά.
Σκοπός των φιλάθλων είναι να συνδράμουν τα μέγιστα υπέρ της ιδέας της ιστορικής μας ομάδας όπου πάντα θα μας βρίσκει δίπλα της.
Από την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν τίθεται σε λειτουργία η λέσχη φίλων Ολυμπιακού Βόλου με την επωνυμία «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΟΛΟΣ».
Και θα είναι ανοιχτή για την εγγραφή νέων μελών ενώ θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα καθώς και forum επικοινωνίας μεταξύ των φίλων της ομάδας.
Η Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Βόλου «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΟΛΟΣ» καλεί τους υγιείς φιλάθλους να γίνου μέλη και να συνδράμουν στην συσπείρωση όλου του κόσμου.
Τέλος ενημερώνουμε του μετόχους του Ολυμπιακού Βόλου, ότι επειδή προφανώς η διοίκηση μπορεί να έχει κολλήματα εξουσιοδοτήσαμε ήδη έγκριτο δικηγορικό γραφείο για να ξεκινήσει αγωγές κατά της ΕΠΟ και της Super League ώστε επιτέλους να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το έγκλημα που διαπράχθηκε πριν από 3 χρόνια κατά του Ολυμπιακού Βόλου.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Σύνδεσμος Φιλάθλων Κόκκινος Βόλος».

Last modified onSunday, 06 July 2014 18:58