noodles volos banner

«Ο Ολυμπιακός Β. θα είναι φέτος πιο σοβαρός από ποτέ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο πρώτο ματς κόντρα στον ΑΟ Σερρών και τη μεγάλη σε έκταση νίκη ήταν, όπως είναι φυσιολογικό, ο Μ. Καπουρνιώτης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου έκανε την εξής δήλωση στο magnesiasports:

«Ο φετινός Ολυμπιακός δε στηρίζεται σε μία ή δύο ή τρεις μονάδες, αλλά στην ομαδική δουλειά και θα είναι πιο σοβαρός από ποτέ σε όλους τους τομείς. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο θα αγωνίζεται με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση ανεξαρτήτως σκορ και αντιπάλου.

Αυτό το αποδείξαμε από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Ο χρόνος μοιράζεται και έχουν ρόλο όλες οι παίκτριες, και οι 18 που απαρτίζουν το ρόστερ, ακόμη κι αυτές που μένουν εκτός αποστολής. Ο θεμιτός ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει. Κάθε Κυριακή η 12αδα θα αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Περάσαμε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε από μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα σκληροτράχηλη με τέσσερις έμπειρες αθλήτριες, που αν βρεθούν σε καλή μέρα, μπορεί να κάνει πολλές ζημιές. Στόχος μας είναι για μία ακόμη σεζόν να διακρινόμαστε για το αμυντικό μας παιχνίδι. Η άμυνα θα είναι η βασική μας αρχή. Έχουμε αποφασίσει ότι η επίθεση μπορεί να μας δώσει κάποια παιχνίδια, αλλά το πρωτάθλημα το δίνει η άμυνα».