noodles volos banner

Απομένει η τελική συμφωνία για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού

 

Σχεδόν έτοιμο είναι το πλάνο από τη διοικούσα επιτροπή γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η επιτροπή που ήταν πίσω από τις προσπάθειες της ομάδας στην περσινή αγωνιστική περίοδο και κινήθηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης, με τις παίκτριες μάλιστα να μένουν απόλυτα ικανοποιημένες, περιμένει το «πράσινο φως» της διοίκησης για να επισημοποιήσει συμφωνίες και να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού.

Συγκεκριμένα αυτό που απομένει είναι η τελική συμφωνία ανάμεσα σε διοικούσα επιτροπή και στη διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός, για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και της ανάληψης εκ νέου του τμήματος μπάσκετ γυναικών. Η διοικούσα επιτροπή θέτει κάποιους συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσει να βρίσκεται στην ηγεσία της ομάδας και να τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν στο γυναικείο τμήμα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει συνάντηση με το ΔΣ του Ερασιτέχνη για την τελική συμφωνία.

Αν όλα πάνε καλά, τότε δεν θα αργήσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις, με τη διοικούσα επιτροπή να έχει κάνει τις πρώτες επαφές και συμφωνίες, χωρίς όμως τίποτα να μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και επίσημο, πριν την τελική συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.   

 

Last modified onTuesday, 19 May 2015 10:15