noodles volos banner

Ολυμπιακός: «Ξεμπροστιάσαμε την ΕΟΚ»

Κάλεσμα για το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τον Παναθλητικό πραγματοποιεί ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου. Η ανακοίνωση αναφέρεται και στο περιστατικό για την ένσταση κατά του ΠΑΟΚ, την ΕΟΚ και όλα όσα συνέβησαν στο ΑΣΕΑΔ.

Συγκεκριμένα: «Ολοκληρώνεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών με τον αγώνα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ Θεσσαλονίκης , το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα κρίσιμος διότι από το αποτέλεσμα του θα κριθεί η κατάταξη της ομάδας μας ενόψει των αγώνων για την παραμονή στην κατηγορία και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου άλλα και του μπάσκετ , που έχει γευτεί χαρές , στο παρελθόν , από αυτή την ομάδα , να συμπαρασταθεί στις αθλήτριες και στον προπονητή μας , υπενθυμίζοντας ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη είχαμε βγει νικητές .

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ,  στάθηκε από τη πρώτη στιγμή δίπλα στην προσπάθεια των κοριτσιών και του προπονητή μας γνωρίζοντας τη δυσκολία του πρωταθλήματος , την ανταγωνιστικότητα του αλλά και τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας . Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τους αστάθμητους παράγοντες που συντελούν για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αλλά και όταν ασκήσαμε τα νόμιμα δικαιώματα μας , που απορρέουν από τους κανονισμούς της ΕΟΚ , βρεθήκαμε ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με τα συμφέροντα . Με την ενέργεια μας όμως να προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ , ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΜΕ την ΕΟΚ αφού “πέφτοντας οι μάσκες” κινήθηκε από κοινού με τον ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου ενώ η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπήκε στον κόπο να καταθέσει ούτε καν το παράβολο .

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όμως είναι τεράστιο μέγεθος στο Ελληνικό Γυναικείο Μπάσκετ  και όλοι όσοι και όσο τον υπηρετούμε δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται παιχνίδια πίσω από τη πλάτη του .

Όλοι μαζί να ξανακάνουμε την γυναίκεια ομάδα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα .

Τώρα είναι αναγκαία η παρουσία όλων μας».