noodles volos banner

Σε εξέλιξη το τουρνουά των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ Βόλου (φωτογραφίες)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 18ο καλοκαιρινό εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. Βόλου. Το τουρνουά ξεκίνησε στις 26/5/2014 και λήγει στις 25/6/2014. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 18:30 έως και 21:30 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Ιωλκού και Αχιλλοπούλου) και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι αθλητές και αθλήτριες έχουν τη δυνατότητα αγωνιζόμενοι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αλλά και να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες που ορισμένοι από αυτούς κρίνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο τουρνουά συμμετέχει και ο Αιολικός Βόλου.

Οι 350 αθλητές και αθλήτριες που παίρνουν μέρος είναι χωρισμένοι σε 3 κατηγορίες (Large, Small και Junior) με συνολικά 18 ομάδες.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα διεξαχθούν συνολικά 70 αγώνες. Επίσης θα υπάρχουν διαγωνιστικά παιχνίδια σε τρίποντα και hot shot, καθώς και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μεταξύ προπονητών-παικτών, παικτών-γονέων και γονέων-προπονητών.

Την Τετάρτη 26/6/2013 θα γίνουν οι τελικοί αγώνες των κατηγοριών και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης κατά την οποία θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια στις νικήτριες ομάδες, θα βραβευθούν οι νικητές των τρίποντων και των hot shots καθώς και οι πρώτοι σε συμμετοχές στη χρονιά από κάθε τμήμα. Τέλος σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.