noodles volos banner

Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ

Αρχίζoυν οι δηλώσεις συμμετοχής από αύριο Πέμπτη 19 Ιουνίου για το 30ό Ανεπίσημο Τουρνουά Μπάσκετ, που διοργανώνει, η Δ/νση  Αθλητισμού του «Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Αθλητικό Κέντρο της Χιλιαδούς (Γιάννη Δήμου –Μεταμορφώσεως) ή να επικοινωνούν στο τηλφ 24210-58020  (09.00-14.00) 

Οι συμμετοχές θα «κλείσουν» με την συμπλήρωση εύλογου αριθμού ομάδων.

Η κλήρωση των ομάδων θα γινει στο Αθλητικό Κέντρο παρουσία των υπεύθυνων των ομάδων σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί.

Ένας  θεσμός που έχει αγκαλιαστεί για 29χρόνια!  Οι αγώνες θα γίνονται στο  Πολιτιστικό Άλσος της Ν. Ιωνίας "Ανδρέας Βαλαχής" (πρώην ελικοδρόμιο).

Στα δυο ανοικτά γήπεδα που υπάρχουν εκεί  από τις 19,00 έως και τις 22.00 για έναν σχεδόν  μήνα, ομάδες από αθλητές ενεργούς και παλιούς  αλλά και διάφοροι (παρέες, γειτονιές, καφετέριες, σύλλογοι) θα δώσουν το παρόν δυναμικά και θα βοηθήσουν ακόμη μια χρόνια στην μεγάλη επιτυχία του θεσμού, η φήμη του οποίου έχει  ξεπεράσει την περιοχή μας.

Ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται καθιστά σίγουρη την επιτυχία των αγώνων. 

Στο αγωνιστικό μέρος υπάρχουν δύο κατηγορίες:

1. Άνω των 18 ετών για μη επίσημους αθλητές (γεννηθέντες το 1996 και  κάτω) 

2. Άνω των 18 ετών για όσους ασχολούνται επίσημα με το μπάσκετ (ενεργοί αθλητές) αλλά και για όσους θέλουν να αναμετρηθούν με τους καλύτερους αθλητές του μπάσκετ της Μαγνησίας. 

Στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Κύπελλα θα πάρουν και οι δυο πρώτοι σκόρερ κάθε κατηγορίας.

O «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)» ευχαριστεί τον σύνδεσμο Διαιτητών καλ/σης Μαγνησίας καθως και τον σύνδεσμο κριτων καλ/σης και  καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος (παίκτες ενεργούς & παλαίμαχους, προπονητές, παράγοντες) αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν στον θεσμό που κλείνει εφέτος  πανηγυρικά  τα  30 χρόνια  και που αποτελεί  αναμφισβήτητα,  το ιστορικοτερο, μαζικότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια αθλητικό γεγονός  στη Θεσσαλία.

Last modified onWednesday, 18 June 2014 14:23