noodles volos banner

Σταθερή και το 2014 η Μεταμόρφωση

Η Μεταμόρφωση αποχαιρετά το 2014 από την έβδομη θέση της Γ’ Εθνικής με πέντε νίκες και έξι ήττες και με την πέμπτη καλύτερη επίθεση του ομίλου της. Ο στόχος της παραμονής δεν φαίνεται πως θα επιτευχθεί με δυσκολία για τους κιτρινόμαυρους, που για άλλη μια χρονιά έδειξαν σταθερότητα.

Η ομάδα του Αντώνη Μυριτζή παρουσιάζει μια σταθερότητα και παρατάσσεται με ξεκάθαρους στόχους. Μια αξιόλογη πορεία και φυσικά η παραμονή είναι και φέτος ο στόχος της για το πρωτάθλημα, διαθέτοντας ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ, με αρκετούς έμπειρους παίκτες στη σύνθεση της. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το γεγονός ότι στα εκτός έδρας ματς, υπάρχουν φορές που δεν μπορούν να ακολουθήσουν όλοι.

Στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τερμάτισε στην 8η θέση, ενώ τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη διεκδικούσε ακόμη και τις πρώτες θέσεις. Ωστόσο η ομάδα ήξερε το τι ζητούσε ο στόχος είχε επιτευχθεί και στις τελευταίες αγωνιστικές «χαλάρωσε», ενώ στην αυλαία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στη Βόνιτσα χωρίς να έχει επιπτώσεις βαθμολογικές. Τέτοια γεγονότα όμως σίγουρα πλήττουν την αξιοπρέπεια της ομάδας και θα πρέπει στο μέλλον να αποφευχθούν.

Το 2014 ήταν μία χρονιά λοιπόν για τη Μεταμόρφωση, ήρεμη και εύκολη, αφού από νωρίς κατάφερε να εξασφαλίσει τον πρωταρχικό της στόχο. Και το 2015 όπως όλα δείχνουν δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ως προς τη σωτηρία της. 

 

Last modified onTuesday, 30 December 2014 16:57