Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/47112
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/47112
noodles volos banner

Στη Λάρισα ο Αιολικός για φιλικά με τον Σπάρτακο

Την Κυριακή 26 Μαρτίου ο Αιολικός Βόλου ταξίδεψε στη Λάρισα, για να δώσει φιλικά  παιχνίδια  στο κλειστό Γυμναστήριο του 15ου  Γυμνασίου Λάρισας με την ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας.

Ο Αιολικός συμμετείχε με τα Προμίνι (2006-2007), Μίνι (2005) και Παιδικό Β’ (2001-2002) και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί αθλητές και για τις δύο ομάδες ήταν πλούσιες. Το χαρακτηριστικό ήταν ότι όσα παιδιά τελείωναν το υποχρεωτικό πρόγραμμά τους έβγαιναν στην αυλή του σχολείου και έπαιζαν διάφορα άλλα παιδαγωγικά παιχνίδια υπό την επίβλεψη του καινούργιου προπονητικού μέλους του Αιολικού, της  γυμνάστριας κ. Τεντζεράκη Τατιάνας , ξεδιπλώνοντας τις κινητικές τους ικανότητες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χορτάσουν παιχνίδι, να χαρούν, να γνωρίσουν νέους φίλους και με την αστείρευτη διάθεση  που διακρίνει τα παιδιά, υποσχέθηκαν επανάληψη μιας παρόμοιας εμπειρίας.

Τα παιδιά συνόδευσαν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας  και προπονητής, πτυχιούχος Φ.Α., κ. Σαμαράς Αντώνης, ο προπονητής του Παιδικού Β’ και των ακαδημιών, απόφοιτος Φ.Α., κ. Οικονόμου Γεώργιος, η πτυχιούχος Φ.Α. κ. Τεντζεράκη Τατιάνα και γονείς των παιδιών.

Η διοίκηση του Αιολικού ευχαριστεί τους ανθρώπους του Σπάρτακου Λάρισας για την πρόσκληση και τη φιλοξενία τους.

*Δείτε φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω image gallery                                                                                        

 

 

Last modified onWednesday, 29 March 2017 00:24

Image Gallery

{gallery}47112{/gallery}