Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/46263
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/46263
noodles volos banner

H κοπή πίτας των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης (24 photos)

Εξαιρετικά επιτυχημένη η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα τύπου του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ξεκινώντας την εκδήλωση τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Αθανασιάδης Χρήστος, ο οποίος αφού  ευχαρίστησε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και στη συνεχή αύξηση των παιδιών που εγγράφονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής  κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου, που με τη σειρά του ευχαρίστησε του παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές,  εξήρε τη δουλειά των προπονητών των Ακαδημιών και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Ακολούθησε η βράβευση του Θοδωρή Σούλη από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής  για την προσφορά του στη Νίκη Βόλου και για τις συνεχείς του κλήσεις στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ήθος και τον χαρακτήρα του Θοδωρή και ευχήθηκε στα παιδιά των ακαδημιών να ακολουθήσουν τα βήματά του!

Μετά την κοπή της πίτας από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, οι παρόντες απόλαυσαν τη μουσική και το φαγητό που πρόσφεραν οι γονείς των παιδιών. Νικητές της λαχειοφόρου ήταν ο Ελευθέριος Γαλλιός και ο Τσιαμήτας Γιώργος.

Η Διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί  τους γονείς και τα παιδιά που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους γονείς για τα εδέσματα που πρόσφεραν στον μπουφέ, τον Μάνθο Μπάντελη για την προσφορά του στη μουσική και ηχητική κάλυψη και τέλος τον υπεύθυνο του Πανθεσσαλικού Σταδίου κ. Τάσο Μιλάνο για την παραχώρηση της αίθουσας.

*Δείτε στην παρακάτω image gallery φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση...

Last modified onMonday, 06 February 2017 10:49

Image Gallery

{gallery}46263{/gallery}