noodles volos banner

Σ.Δ.Κ.Μ. για σεμινάριο διαιτησίας, αγιασμό και νέα σχολή

Δυο ανακοινώσεις, μία σχετικά με την πραγματοποίηση του σεμιναρίου διαιτησίας Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας που διοργάνωσε η ΕΟΚ, σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Κ. Αχαϊας και άλλη μία σχετικά με τον αγιασμό και την δημιουργία νέας σχολής διαιτησίας, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Σχετικά με τον αγιασμό και τη δημιουργία νέας σχολής:

"Τη Δευτέρα 03/10/2016 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου μας (Σκενδεράνη 7 – 5ος όροφος) ο αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση των μελών μας για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ακόμα ο ΣΔΚΜ θα διοργανώσει νέας σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Η έναρξη των μαθημάτων ορίζεται στις 31 Οκτωβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για την εγγραφή τους ή για περισσότερές πληροφορίες για τα μαθήματα της νέας σχολής στο e-mail του Συνδέσμου μας. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)".

Όσον αφορά την συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους συντελεστές του σεμιναρίου διαιτησίας Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας:

"Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας με αφορμή το σεμινάριο διαιτησίας για τους διαιτητές Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας συγχαίρει τους επιτυχόντες διαιτητές-μέλη του για την επιτυχημένη παρουσία τους για ακόμη μια φορά σε σεμινάρια των Εθνικών κατηγοριών και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά. Επίσης συγχαίρει και τους διαιτητές που συμμετείχαν στο αντίστοιχο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη για τους διαιτητές Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακόμα συγχαίρει το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας και μέλος του ΣΔΚΜ, κ. Κορομηλά Κων/νο για την άψογή παρουσία και διδασκαλία του στις εργασίες του σεμιναρίου αποσπώντας τα θετικά σχόλια όλων των συμμετεχόντων για τη δουλειά του. Επιπλέον συγχαρητήρια αξίζουν και στον π. Διεθνή Διαιτητή και έτερο Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας κ. Πιτσίλκα Νικόλαο ο οποίος δίδαξε με απόλυτη επιτυχία στις εργασίες του σεμιναρίου. Η παρουσία των δυο εκ των κορυφαίων διαιτητών παγκοσμίως στο σεμινάριο, με την εμπειρία και τις παραστάσεις τους, μετέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις τους συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας που με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του διοργάνωσε το σεμινάριο και μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, τους ευχόμαστε δε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και ζήλο. Τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία στην πόλη της Πάτρας και την άρτια διοργάνωση του Σεμιναρίου εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο όλα τα προαπαιτούμενα για ένα σεμινάριο αντάξιο του επιπέδου της Ελληνικής Διαιτησίας".

 

Last modified onFriday, 30 September 2016 01:41