noodles volos banner

Παρελθόν από τη Νίκη οι Μουχαρέμ και Καραθανάσης

Μπερτιάν Μουχαρέμ και Γιώργος Καραθανάσης δε θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος του ρόστερ της Νίκης Βόλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – «Ψάχνονται» για τους αντικαταστάτες τους οι ιθύνοντες του τμήματος.

Δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές των κυανόλευκων, που ανδρώθηκαν μπασκετικά στις υποδομές του συλλόγου, με την οικογένεια της Νίκης να πιστεύει πολύ στις ικανότητές τους για το μέλλον, αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, πριν προλάβουν να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Ο λόγος για τους 19χρονους Μπερτιάν Μουχαρέμ και Γιώργο Καραθανάση. Οι δύο αθλητές ενημέρωσαν τους διοικούντες του συλλόγου πως θα διακόψουν τη σταδιοδρομία τους στο άθλημα, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, είδηση που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στο περιβάλλον της ομάδας. Όσον αφορά, δε, τον πρώτο, βρίσκεται ήδη εκτός Βόλου και συγκεκριμένα στη Σπάρτη, όπου βρήκε εργασία και ενδέχεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην πόλη της Πελοποννήσου. Υπενθυμίζουμε πως ο Καραθανάσης προβιβάστηκε στις αρχές του καλοκαιριού στην πρώτη ομάδα από τους Ν.Α. Νίκης, ενώ ο Μουχαρέμ αγωνιζόταν και πέρσι στην ανδρική ομάδα των κυανόλευκων.

Το ρόστερ των κυανόλευκων, πλέον, αποτελείται από έντεκα καλαθοσφαιριστές, με τους ιθύνοντες του συλλόγου, εύλογα, να σκέφτονται την άμεση αντικατάσταση των δύο αυτών αθλητών. Εξάλλου, στην πόλη του Βόλου, κάθε χρόνο, μετακομίζουν φοιτητές απ’ όλη την Ελλάδα, γεγονός που καθιστά αρκετά εύκολη κι ενδιαφέρουσα την αγορά της περιοχής, όσον αφορά τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές, που προθυμοποιούνται να αγωνιστούν σε ομάδες της Μαγνησίας, με τη μορφή μετοίκησης.

Last modified onWednesday, 28 September 2016 00:46