noodles volos banner

Σε ομάδα Β' Εθνικής ο φοιτητής Τσιτσιγιάννης

Ο νεαρός φόργουορντ του B.C. Volos, με θητεία στη Γ' Εθνική όντας παίκτης της Μεταμόρφωσης, πέρασε σε σχολή της Αθήνας, με τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου να είναι ο επόμενος σταθμός στη μπασκετική του καριέρα.

Κάτοικος Αθηνών θα γίνει ο Γιώργος Τσιτσιγιάννης, ύστερα από την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών εξετάσεων, που τον βρίσκει να περνά σε σχολή της πρωτεύουσας. Αδιαμφισβήτητα, ο ύψους δύο μέτρα καλαθοσφαιριστής του B.C. Volos θα συνδυάσει τις φοιτητικές του υποχρεώσεις με το μπάσκετ, έχοντας ήδη βρει την επόμενή του ομάδα. Αυτή θα είναι ο Φιλαθλητικός Ζωγράφου, που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική.

Ο Τσιτσιγιάννης είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες της πόλης και, μάλιστα, από υψηλότερη κατηγορία, με τον ίδιο και την οικογένειά του να αποφασίζουν πως καλύτερο για αυτόν είναι η μεταγραφή του σε έναν σύλλογο, που θα έχει ενεργό ρόλο στο rotation.

 

Στην πρώην ομάδα των αδερφών Αντετοκούνμπο, λοιπόν, ο Τσιτσιγιάννης, με το μπασκετικό και φυσικά το φοιτητικό του μέλλον να ανοίγεται μπροστά του.

Last modified onThursday, 25 August 2016 02:54