noodles volos banner

Κρίτσαλος: "Φετινός μας στόχος η παραμονή στην κατηγορία"!

Αίσθηση προκάλεσε, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η δήλωση του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Σκιάθου, Κωνσταντίνου Κρίτσαλου, που επαναπροσδιόριζε ουσιαστικά τους στόχους του συλλόγου, ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι "Νησιώτες" είχαν συνηθίσει τους φιλάθλους της Μαγνησίας σε χρονιές, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2 ΕΣΚΑΘ, με την ομάδα να φτάνει πολύ κοντά στην άνοδό της, κατά καιρούς, στην πρώτη τοπική κατηγορία. Φέτος, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, σύμφωνα με τον κ. Κρίτσαλο, ο οποίος θέτει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και την ανάδειξη νέων γηγενών καλαθοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Με τη δημιουργία του κλειστού τον Ιανουάριο που μας πέρασε, αυτόματα αυξήθηκαν οι προσδοκίες αλλά και οι απαιτήσεις όλων των φιλάθλων. Ειδικά όσον αφορά το αντρικό τμήμα.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ζούμε σε ενα μέρος με 5.000 πληθυσμό. Επομένως οι επιλογές είναι μετρημένες.
Ως προπονητής της ανδρικής ομάδος, έχω να δηλώσω ότι στόχος μας τη φετινή χρόνια είναι η παραμονή στην κατηγορία! Ναι, καλά διαβάσετε. 
Να έχετε στο μυαλό σας οτι τα παιδιά φεύγουν για σπουδές και η ομάδα από το πρώτο έτος της ίδρυσής της στηρίζεται αποκλειστικά σε γηγενείς παιχτες, χωρίς μάλιστα την οικονομική ενίσχυση αυτών.
Για τη σεζόν λοιπόν που μας έρχεται, θα κοιτάξουμε να παραμείνουμε στην Α2 ΕΣΚΑΘ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής - εμπειρίες σε 14χρονους! Διότι σε αυτούς θα στηρίζεται η ομάδα τα επόμενα χρόνια.
Θα ήθελα τη συμπαράσταση όλων σας σε κάθε παιχνίδι εντός έδρας. Να είστε προετοιμασμένοι όμως ότι θα χάνουμε και παιχνίδια. Εκεί είναι όμως που πρέπει να μείνετε δίπλα μας και να μας αγκαλιάσετε. Σε κανέναν δεν αρέσει η ήττα. Είναι κι αυτή όμως μέσα στο πρόγραμμα. 
Θέλουμε να βλέπουμε το γηπεδο σε κάθε παιχνίδι ασφυκτικά γεμάτο, όπως στα δύο πρώτα που έγιναν στο κλειστό..κι οχι σαν τα υπόλοιπα που ακολούθησαν, λόγω του μη βαθμολογικού ενδιαφέροντος και των ηττων της ομάδας μας.
Να είστε εκεί γιατί όλοι οι παίχτες θα δίνουν το 110% σε κάθε αγώνα και παίζουν για τη φανέλα και το νησί μας!
Και να θυμάστε ότι το βάρος έχει δοθεί στις ακαδημίες μας και το μέλλον προβλέπεται πολυ ευοίωνο..."