noodles volos banner

Στα... κόκκινα το ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής...

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ και το ενδιαφέρον αγγίζει «κόκκινο» στην ουρά και στη μάχη της παραμονής. Αυτό το Σαββατοκύριακο απουσιάζει το τοπικό ντέρμπι, ωστόσο σημαντικά παιχνίδια δίνουν Ανάληψη, ΑΕΒΔ και Ολυμπιακός Βόλου, ο τελευταίος για την τυπική και μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Κεραυνό στο ΕΑΚ του Βόλου και θέλει μόνο νίκη, κάτι που αν είναι σοβαρός δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να το πετύχει. Η ΑΕΒΔ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας φιλοξενεί τη Νίκαια και χρειάζεται επίσης το ροζ φύλλο αγώνα για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για απευθείας παραμονή και να έχει αξία το διπλό της περασμένης αγωνιστικής.

Η Ανάληψη που έμπλεξε μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα με τον Σπάρτακο, παίζει εκτός έδρας με το Δίλοφο και διακαής πόθος όλων είναι το διπλό…

Αδιάφοροι βαθμολογικά ο Αλμυρός που έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ερμή Αγιάς και τον Σπάρτακο Λάρισας αντίστοιχα. 

Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου, τους διαιτητές και τους κριτές που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. 

 

Last modified onFriday, 13 March 2015 09:55