noodles volos banner

Λότφι: «Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την απευθείας παραμονή»

 

Όλα για όλα θα τα παίξει τις τελευταίες αγωνιστικές της Α1 ΕΣΚΑΘ η ΑΕΒΔ για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι του Πάρη Λότφι υποδέχονται τη Νίκαια το Σάββατο και θέλουν τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για απευθείας παραμονή και την αποφυγή του μπαράζ. Το μπαράζ ουσιαστικά φαίνεται πώς το έχουν «κλείσει» μετά το διπλό της περασμένης αγωνιστικής. Αλλά βλέποντας ότι ακόμη έχουν ελπίδες σωτηρίας χωρίς να μπουν στη διαδικασία του έξτρα αγώνα, στοχεύουν στην ανατροπή.

Ο προπονητής της ομάδας Πάρις Λότφι μιλώντας στο magnesiasports δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας του χωρίς μπαράζ.

«Η ομάδα εδώ και καιρό αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο. Προσπαθήσαμε με συγκέντρωση και πολλή δουλειά να ανατρέψουμε την κακή βαθμολογική μας κατάσταση και με πολύ κόπο το πετύχαμε. Κάναμε μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων με αποκορύφωμα την τελευταία μας νίκη στη Λάρισα, που επιτέλους κατορθώσαμε να ξεφύγουμε από μία καταδικαστική θέση και πλέον να διεκδικήσουμε την απευθείας σωτηρία μας. Γιατί πλέον αυτός είναι ο στόχος μας. Να καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή μας χωρίς να πάμε στο μπαράζ».

Για τη συνέχεια και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που θα κρίνουν τα πάντα: «Μπροστά μας έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το εντός έδρας με τη Νίκαια. Εν συνεχεία στον Αλμυρό και τέλος εντός έδρας με την Ανάληψη. Η ομάδα μας απέκτησε μαχητικό dna  και με τις τελευταίες εμφανίσεις αποδείξαμε πως μας ταιριάζουν τα δύσκολα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα παλέψουμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και στο τέλος είμαι αισιόδοξος πως θα πανηγυρίσουμε την παραμονή μας». 

 

Last modified onThursday, 12 March 2015 18:46