noodles volos banner

Έκλεισε θέση για το μπαράζ η ΑΕΒΔ

 

Μεγάλο διπλό για την ΑΕΒΔ που ανανέωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Πάρη Λότφι επικράτησε του Κεραυνού Λάρισας με 52-55 κι έκλεισε θέση τουλάχιστον... για το μπαράζ, αφού και σε περίπτωση ισοβαθμίας διατηρεί πλέον το προβάδισμα. Συγκεκριμένα είχε ηττηθεί με έναν πόντο στον πρώτο γύρο από τον ουραγό Κεραυνό και τώρα κέρδισε με τρεις. Πάντως η ομάδα της Μαγνησίας έχει και ελπίδες και απευθείας παραμονής. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και χαρακτηριστικό του στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν το άγχος και οι «σφιχτές» άμυνες κάτι που φαίνεται από το σκορ της περιόδου (12-12). Στη συνέχεια οι δυο ομάδες κατάφεραν να ανέβουν επιθετικά, ωστόσο η ΑΕΒΔ ήταν αυτή που ήλεγξε το ματς και πήρε μάλιστα και διαφορά δώδεκα πόντων στην τρίτη περίοδο. Δυόμιση λεπτά όμως πριν τη λήξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά. Με ψυχραιμία, καλή άμυνα και σωστές επιλογές η ΑΕΒΔ τελικά πανηγύρισε το ροζ φύλλο στο τέλος και πήρε την πιο σημαντική της νίκη για την «υπόθεση παραμονή».

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 30-31, 36-42, 52-55

ΑΕΒΔ (Λότφι): Στύλλας, Σπανόπουλος, Ντιογκάι, Καρπέτης 4, Ιωαννίδης, Βλάχος 3, Κατσαφούρης 12 (1), Παπαδήμας 3, Ρόσιος 18, Παλάντζας 13, Σιδηρόπουλος 2, Χαρχαρής 

 

Last modified onSunday, 08 March 2015 14:40