noodles volos banner

Απόλλων Καναλίων-Άνθιμος Γαζής 0-1

Από τη σημερινή νίκη του Άνθιμου Γαζή στα Κανάλια: ποδοσφαιριστές πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια! Από τη σημερινή νίκη του Άνθιμου Γαζή στα Κανάλια: ποδοσφαιριστές πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια!

 

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε ο Άνθιμος Γαζής στα Κανάλια. Το γκολ σημειώθηκε στο 4ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παλάση. Για τον Απόλλωνα που δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του λόγω του δυνατού αέρα, οι Τσιάντος, Καραβάς έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για την ισοφάριση και ο Καλαμίδας στο 80ό λεπτό απείλησε την εστία του Ματή, που αν αμυντικός, κάθισε σήμερα κάτω από τα δοκάρια του Άνθιμου Γαζή. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα, ο Κουτσουνίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 2ο λεπτό, ενώ φάουλ του Κωστάκη στο10' έφυγε λίγοι άουτ. Στην επανάληψη, το σύνολο του Παναγιώτη Κουρούπη είχε καλές στιγμές για να σκοράρει δεύτερο τέρμα με σουτ των Τσεπάνη και Τσιτσιρίκη και κεφαλιά του Παλάση στο 85' που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Ζαμάνης, Γκάνιος, Βαρσαμάς (60' Καλαμίδας), Καραβάς, Παναγιωτάκης, Κελεσίδης, Μωραΐτης, Βασιλείου, Τσιάντος (70' Κοκόλας), Κερμελής, Ψαθάς (75' Παπαπαναγιώτου).
Άνθιμος Γαζής: Ματής, Πατρώνης, Κωστάκης, Λάσκος, Κοτσαλής, Καρασώτος, Τσιτσιρίκης, Κουρτέσης, Κουτσουνίδης (24' λ.τρ. Μηνάς), Τσεπάνης, Παλάσης.

 

Last modified onSunday, 21 December 2014 19:23