noodles volos banner

Πηλέας-Σκόπελος 0-1

Πρωταθλήτρια χειμώνα στη Β' ΕΠΣΘ αναδείχθηκε η Σκόπελος, που κέρδισε σήμερα στο ντέρμπι κορυφής τον Πηλέα με 1-0 σκοράροντας στις καθυστερήσεις και έτσι, αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Το γκολ για τη νησιώτικη ομάδα σημειώθηκε στο 91' με κεφαλιά του Χισάι έξω από τη μεγάλη περιοχή (!!!) ύστερα από βολέ του Ταλαδιανού.

Για τον Πηλέα, ο Σούλης Κατσικαδάμος επισήμανε πως η ομάδα του είχε κόντρα το δυνατό αγώνα σε όλο το ματς, κάτι που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και στη φάση του γκολ, ο αέρας πήρε την μπάλα. Επίσης, είπε πως ο Μπραχιμάι νικήθηκε δύο φορές από τον αντίπαλο γκολκίπερ και οι Χατζησταμάτης, Ματθαίου αστόχησαν σε τετ-α-τετ.

Για τη Σκόπελο, ο Γιάννης Γλύκος, προς τιμήν του, παραδέχθηκε ότι το γκολ είχε μεγάλη δόση τύχης, όμως ανέφερε πως η ομάδα του έχασε τουλάχιστον επτά-οκτώ κλασικές ευκαιρίες, με τον Προκοπίου κύριο εκφραστή στην τελική προσπάθεια. Στο 5ο λεπτό, ο Στιβαχτής είχε δοκάρι. Ακόμη, εξήρε τις δύο επεμβάσεις του Ταλαδιανού που κράτησε το μηδέν προς το τέλος του αγώνα σε ένα σημείο που η Σκόπελος πίεζε για το γκολ αλλά ο Πηλέας φάνηκε απειλητικός.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Καζάκης, Καναράς, Δημητρίου (60' Χατζησταμάτης), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος (30' Δεδούσης), Αγγέλης, Κ. Μπρισμπέος, Ηλ. Ματθαίου (85' Μακρής), Μπραχιμάι.
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Παναγιώτου (80' Τάσιος), Στιβαχτής, Καραγιώργος, Μπακοπουλος, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (65' Σκιαθίτης), Προκοπίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (90' Βλαχάκης).