noodles volos banner

Δάφνη-Τοξότης 4-1

Ακόμη μία νίκη για τη Δάφνη που κέρδισε 4-1 τον Τοξότη και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της. Το 1-0 στο 11ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Δεμίρη, ακολούθησε ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αλλά ο Τοξότης ισοφάρισε στο 35' με πλασέ του Τσιατσιάνη. Ο Τοξότης είχε φάσεις για άλλο γκολ με τους Τσένα και κεφαλιά του Βέτσικα, για να λήξει 1-1 το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, το 2-1 στο 52' ο Καρακάνας με πλασέ, το 3-1 στο 59' ο Γιούργας με κοντινή προβολή ύστερα από κόρνερ του Παπαστεργίου και το τελικό 4-1 σημειώθηκες στο 90ό λεπτό με αυτογκόλ του Τσιβγιούρα, ο οποίος έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να διώξει σέντρα του Γεωργίου.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Γιούργας, Κούτσικος (40' λ.τρ. Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Δεμίρης, Ευαγγελός (14' λ.τρ. Καρακάνας), Παπαστεργίου (76' λ.τρ. Αγγ. Βλιώρας).
Τοξότης: Αϊδινής, Τσιβγιούρας, Παπούλιας, Ντε λα Κρουζ, Στύλας (23' Ζαχαριάς), Χρονόπουλος, Γ. Βέτσικας, Πελεκούδας (74' Μαρέδης), Τσένα, Λένα (64' Μάρκο), Τσιατσιάνης.