noodles volos banner

Aκρόπολη-Άνθιμος Γαζής 3-2

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ακρόπολη του Βαγγέλη Τά;χου που κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Σέσκλου τη φετινή σεζόν Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ακρόπολη του Βαγγέλη Τά;χου που κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Σέσκλου τη φετινή σεζόν

Ωραίο παιχνίδι στο Σέσκλο με πέντε γκολ και αμφίρροπη εξέλιξη αφού είχαμε δύο ανατροπές στο σκορ. Η Ακρόπολη προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Μάριο Τσούτσα να παίρνει την μπάλο από το κέντρο, να προχωράει και να πλασάρει εύστοχα εντός μεγάλης περιοχής, αλλά ο Άνθιμος Γαζής γύρισε γρήγορα το παιχνίδι. Στο 7' ισοφάρισε με πλασέ του Γκουντινάκου και πήρε προβάδισμα στο 12' με τον Κουτσουνίδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τους Παλάση στο 32' και Γκουντινάκο στο 38', ενώ η επανάληψη ανήκε στον Κώστα Παλάντζα. Ο πρώτος σκόρερ πλέον της κατηγορίας έκανε το 2-2 στο 49' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αξιώτη και το 3-2 στο 75' όταν ύστερα από παράλληλη σέντρα, έκανε το κοντρόλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ. "Μοιραίος" στο β' μέρος ο νεαρός Στύλας που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παλάντζας είχε πετύχει δύο γκολ και την προηγούμενη αγωνιστική και η ομάδα του είχε κερδίσει ξανά με το ίδιο σκορ!

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Σαρρής, Αξιώτης, Παπάς, Βαγγ. Κουνής, Κολυμήτρας, Δ. Φώτου, Στύλας, Μπέκος, Πασσιάς, Τσούτσας, Κ. Παλάντζας (88' Βασ. Κουνής).
Άνθιμος Γαζής: Τσεπάνης, Καρούτσος, Πατρώνης, Ματής, Λάσκος, Καρασώτος, Τσιτσιρίκης (70' Πατσιαούρας), Κατσαρός, Γκουντινάκος, Κουτσουνίδης, Παλάσης (85' Κουρτέσης).