noodles volos banner

Άργησε, αλλά ήρθε το πρώτο διπλό για τον Ρήγα

Μπορεί να άργησε, αλλά ήλθε το πρώτο διπλό για τον Ρήγα, που επικράτησε του ουραγού Αστέρα Πετριτή με 0-2 στη Κέρκυρα και γύρισε στις νίκες έπειτα από μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Ο Λάκης Μπακάλης επεφύλαξε μία έκπληξη στην ενδεκάδα, αφού ο Λάμπρου χρησιμοποιήθηκε ως βασικός στη θέση του αριστερού χαφ, αφού έλειπε ο Γκίκας, ενώ στην απέναντι πλευρά ήταν ο Γεωργατζής και στον άξονα ο Κιπτίου. Αυτοί οι τρεις έπαιξαν πίσω από τον Σέττο, ενώ στην άμυνα προτιμήθηκε για αντικαταστάτης του Βουραζέρη δίπλα στον Γκάγκα ο Μπόρας. Χατζηαθανασίου και Σπαθής ήταν στα άκρα της αμυντικής γραμμής και οι Αλεξίου, Χυσά οι δύο ανασταλτικοί χαφ.

Στο πρώτο μέρος ο Ρήγας δεν κινδύνευσε και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες: αρχικά στο 18’ με την κεφαλιά του Κιπτίου να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τον Σπ. Στούπα και στο 45’, για να πάει στ’ αποδυτήρια με το 0-1. Μετά από ελεύθερο χτύπημα του Παπαγιάννη, ο Κιπτίου πήρε την πρώτη κεφάλια, που επέτρεψε στον  Λάμπρου να βγει μόνος του απέναντι από τον Ριγανά στο ύψος λίγο πιο μέσα από τη γραμμή της περιοχής, ωστόσο ο γκολκήπερ των γηπεδούχων έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό αριστερό σουτ του παίκτη των φιλοξενουμένων. Πάντως, αυτές ήταν οι κυριότερες, αλλά όχι οι μοναδικές τελικές προσπάθειες για τους Βελεστινιώτες, αφού στο 10’ σουτ του Κιπτίου και στο 19’ κεφαλιά του Σέττου εξουδετέρωσε ο Ριγανάς.

Στο 60’ πάντως έγινε το 0-1 με τον Σέττο, ο οποίος επανήλθε στη βασική ενδεκάδα με γκολ. Ο Χατζηαθανασίου έβγαλε την μπαλιά από τα δεξιά, ο Σέττος κρατήθηκε όρθιος παρά το στενό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέφτοντας νίκησε τον Ριγανά, στέλνοντας την μπάλα στη απέναντι δεξιά γωνία. Στο 78’ ο Σέττος από σκόρερ έγινε δημιουργός, αφού έβγαλε τετ-α-τετ με εκπληκτικό τακουνάκι τον Τσελεπή, που πέρασε και τον Ριγανά και με αριστερό πλασέ σε κενή εστία από δύσκολη πάντως γωνία έγραψε το τελικό 2-0 με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Μάμαλο στο 53’, αλλά ο διαιτητής Μπαΐλης ήταν κοντά και έδωσε κίτρινη για θέατρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γ. Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης, Λέσσης, Πολύζος (64’ Γαρδικιώτης), Σπ. Στούπας Γράντος (58’ Τριβυζάς), Ν. Γεωργοπάλης, Καρβούνης, Δ. Στούπας (46’ Μπαμιόγλου),, Μάμαλος, Χρ. Γεωργοπάλης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λ. Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Χυσά, Λάμπρου (70’ Τζοβάρας), Κυπτίου (73’ Τσελεπής), Σέττος (84’ Ράπτης).

πηγή φωτό: mousikovagoni

 

 

Last modified onMonday, 20 March 2017 02:50