noodles volos banner

Με ψυχολογία και χωρίς προβλήματα για τη δεύτερη νίκη

Πάνοπλος θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν κι αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, ο Ολυμπιακός Βόλου για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, απέναντι στην Τερψιθέα Γλυφάδας. Οι ερυθρόλευκες με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ιπποκράτη και χωρίς προβλήματα, δηλώνουν πανέτοιμες να διεκδικήσουν το δεύτερο ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Τερψιθέα είναι μία ομάδα που γνωρίζουν από το κύπελλο. Είχαν αγωνιστεί στη Γλυφάδα για την πρώτη επίσημη φετινή τους υποχρέωση και είχαν γνωρίσει την ήττα. Βέβαια τότε η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη δεν ήταν έτοιμη, ενώ και οι διαιτητές έπαιξαν τον ρόλο τους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Αυτή τη φορά το Βολιώτικο συγκρότημα, με τη βοήθεια της έδρας του και του κόσμου, ευελπιστεί να πάρει την… εκδίκηση του για τον αποκλεισμό στο κύπελλο και να κατακτήσει σαφώς μία πιο σημαντική νίκη για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής μετρά μία νίκη, έχοντας όμως βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ ο αντίπαλος του, έχει πανηγυρίσει δύο φορές στην έδρα του, αλλά μακριά από τη Γλυφάδα δείχνει αδυναμίες.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και οι παίκτριες του αισιοδοξούν ότι θα πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και στο δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας που θα δώσουν, θα έρθει και η δεύτερη νίκη τους.