noodles volos banner

Ξάνθης: «Εμείς δεν είμαστε εμπορικό σωματείο»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Ξάνθης μίλησε στο Blue Star Fm για την παραχώρηση του Παντελής Μαγουλάς στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ώστε να φιλοξενηθούν εκεί οι ομάδες των υποδομών της.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα, υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Παντελής Μαγουλάς και απογοητεύτηκε κάπως από την εικόνα του γηπέδου, λέγοντας πώς θέλει πολλή δουλειά για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί.

Ο κ. Ξάνθης μιλώντας στο Blue star κι αφού επιβεβαίωσε την οριστική παραχώρηση του γηπέδου στην ΠΑΕ, είπε για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και για την κατεδάφιση της κερκίδας της Θύρας 3.

Για την κερκίδα στη Θύρα 3 κι αν τελικά θα πέσει: «Θα ήταν καλό να πέσει η κερκίδα για να γίνει μέχρι πίσω το γήπεδο. Εμείς «σκαλώσαμε» με το θέμα της κερκίδας,  γιατί είδατε τι δημιουργήθηκε εκ του ουκ άνευ. Για ένα πράγμα που πρέπει να γκρεμιστεί μας ζητούν να βγάλουμε άδεια. Εμείς ζητάμε να πέσει η κερκίδα χωρίς άδεια γιατί είναι επικίνδυνη και εμείς ψάχνουμε να βρούμε μία φόρμουλα να μην σπαταληθούν τόσα χρήματα για την άδεια. Το κόστος της άδειας είναι πιο μεγάλο από την κατασκευή της. Αυτή τη στιγμή επείγει να φτιάξει η Super League το γήπεδο και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον χλοοτάπητα του Παντελής Μαγουλάς: «Το θέμα του χλοοτάπητα είναι της ΠΑΕ. Εμείς το γήπεδο αυτό δεν το είχαμε με υποδομές Super League. Το είχαμε για τα παιδάκια και για τις ερασιτεχνικές ομάδες. Όταν μιλάμε για Σούπερ Λίγκα θα απαιτήσει άλλες προδιαγραφές και όχι μόνο να ρίξεις σπόρο να φτιάξεις το γήπεδο».

Για το αν η ομάδα Κ20 θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει φέτος το Παντελής Μαγουλάς: «Για αυτό κάναμε αυτή την εξ ολοκλήρου παραχώρηση του γηπέδου για να παίζουν τα παιδιά. Αυτός είναι ο σκοπός άλλωστε, η Νίκη να βγάζει παιδιά και να παίζουν στην ΠΑΕ. Εμείς δεν είμαστε εμπορικό σωματείο. Αν δε γίνει αυτό και δεν το χρησιμοποιήσει φέτος, δεν έχει νόημα η παραχώρηση. Παραχωρήσαμε δηλαδή ένα γήπεδο το οποίο δεν θα χρησιμοποιείται»;

Για την Ερασιτεχνική Νίκη: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τους καταλόγους. Οι περισσότεροι δεν είναι ενεργά μέλη. 80 ενεργά μέλη μόνο στον Ερασιτέχνη; Είναι ντροπή. Η ομάδα είναι στη Super League».

Για τα διαρκείας: «Όποιος θέλει να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του θα πρέπει να πάρει διαρκείας και να ενισχύσει την ΠΑΕ. Είναι ντροπή αυτός ο αριθμός διαρκείας για την ΠΑΕ. Είμαστε ομάδα Γ’ Εθνικής με αυτόν τον αριθμό. Η Νίκη είναι ένα. Θα βοηθήσουμε όλοι την ΠΑΕ και θα πρέπει στη συνέχεια να βοηθήσουν και τον Ερασιτέχνη. Δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να λιμοκτονεί. Η Νίκη πρέπει να βοηθηθεί από εμάς». 

Last modified onThursday, 07 August 2014 20:34