noodles volos banner

Παραμένει το χάσμα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γκαρσία

Συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την ημέρα της αποχώρησης του Πάμπλο Γκαρσία από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και δεν έχει υπάρξει κανένα νέο σχετικά με το ζήτημα που παραμένει άλυτο για τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, δεν έχει γίνει ούτε προσπάθεια από πλευράς του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση με τον Πάμπλο Γκαρσία. Η πλευρά του Ουρουγουανού υποστηρίζει πως υπάρχει ηθικό ζήτημα, από τη στιγμή που δεν έχουν μπει υπογραφές σε συμβόλαιο και δεν έχει επισημοποιηθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, για αυτό και δεν συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Την ίδια ώρα, η πλευρά της ΠΑΕ τονίζει πως ο Γκαρσία έχει παράλογες οικονομικές απαιτήσεις, κάτι που σημαίνει πως το χάσμα παραμένει αγεφύρωτο.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκαρσία ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όμως, με την επιστροφή υπήρξε και η αντίδραση του Ουρουγουανού. Ο Πάμπλο Γκαρσία σταμάτησε να πηγαίνει στις προπονήσεις, αφού δεν είχε κληθεί από την ΠΑΕ να επικυρώσει τη συμφωνία τους υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, κάτι που τον ώθησε στο να αποχωρήσει. Το θέμα παραμένει άλυτο για τους Θεσσαλονικείς κι έχει ενδιαφέρον να δούμε την τελική του κατάληξη…