noodles volos banner

Στην τελική ευθεία μεταγραφές και προετοιμασία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που είναι σε δύο εβδομάδες, παράλληλα όμως και οι μεταγραφικές αναζητήσεις από τον Ανδρέα Πάτση. Ο Βίλιαν Φλουτ δουλεύει με τους παίκτες του στο μοντάρισμα της ενδεκάδας, στην ομοιογένεια, για αυτό τα δύο επόμενα φιλικά με τη Βέροια την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και την ΑΕΚ στη φιέστα ανόδου στις 17/8, αναμένεται να είναι καθοριστικά για τις τελικές επιλογές του Ολλανδού τεχνικού όσον αφορά στο βασικό σχήμα.
Παράλληλα, ο Ολλανδός περιμένει ενίσχυση του ρόστερ. Ο Μαρινάκης αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο, ενώ σιγή ιχθύος τηρείται από την ΠΑΕ για τον τρίτο ξένο, που θα προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη, πιθανότατα το ολλανδικό πρωτάθλημα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του. Πάντως, μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η Νίκη Βόλου θα αναζητάει ικανούς παίκτες ώστε να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καζάκος Προκοπένκο πρενάει από το μικροσκόπιο του Φλουτ μιας και κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ ο Φαφούτης, που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ως μεταγραφή, ακολουθεί την προετοιμασία της ομάδας Νέων.

Last modified onThursday, 07 August 2014 11:33