noodles volos banner

Οριστικά παρελθόν ο Ουντότζι

Στον Άρη δεν τίθεται θέμα πλέον επιστροφής του Σαλόζε Ουντότζι καθώς ο Νιγηριανός απάντησε και πάλι αρνητικά. Στο επίκεντρο οι Μανόλης Παπαστεριανός και Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο Ουντότζι που έδειχνε από την αρχή αρνητικός στη χθεσινή επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα ήταν για ακόμη μία φορά ανένδοτος παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε για να μεταπειστεί.

Τόσο για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του που ανέρχονται στις 17.000 ευρώ και εγγυήσεις για τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα πλέον το κεφάλαιο της επιστροφής του Νιγηριανού επιθετικού να έκλεισε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κι ενώ οι ποδοσφαιριστές είναι από σήμερα σε άδεια μέχρι το Σάββατο διοίκηση και το τεχνικό τιμ είναι πιθανό ακόμη και στη διάρκεια της ημέρας να έχουνε συνάντηση για το θέμα της ενίσχυσης.

Ήδη εκτός του Μανόλη Παπαστεριανού με τον οποίο αναμένεται να γίνει συνάντηση ακόμη και σήμερα, δεδομένης της επιθυμία του να αποχωρήσει από τη ρουμανική Κονκόρντια, ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει ανάψει το πράσινο φως για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Κι αυτό γιατί ο 21χρονος επιθετικός όλα δείχνουνε ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά από τον εξάμηνο δανεισμό του στη γερμανική Άουγκσμπουργκ χωρίς να τίθεται θέμα παραμονής του μέχρι το καλοκαίρι.