noodles volos banner

Φιλικό για νέο ξεκίνημα στα Χανιά

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σερβία στα Περιβόλια Χανίων με στόχο να πάρει τη νίκη που θα μετριάσει την απογοήτευση γύρω από αυτή μετά το τραγικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2016.

Πανικός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας. Η ντροπιαστική ήττα με 1-0 από τα Νησιά Φερόε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής προς το πρόσωπο του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας, παρά του ότι αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την ΕΠΟ. Στη θέση του για το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στη Σερβία στα Χανιά, θα καθίσει ο Κώστας Τσάνας.

Με το κλίμα να είναι βαρύ και τον κόσμο να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, η «γαλανόλευκη» καλείται να φτάσει στη νίκη απέναντι στη Σερβία έτσι ώστε να μετριαστεί το άσχημο κλίμα που υπάρχει και να βρεθεί αχτίδα φωτός στο μεγάλο τούνελ που βρίσκεται η ομάδα με τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας του 2016.

Ο νεαρός τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την αναμέτρηση απέναντι στα Νησιά Φερόε.

Κάτω από τα δοκάρια θα μείνει ο Καρνέζης ύστερα από την εξαιρετική του εμφάνιση, ενώ και η τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει με τους Μόρα και Μανωλά να είναι στο κέντρο με τους Καράμπελα και Τοροσίδη στα άκρα.

Ως αμυντικό χαφ θα χρησιμοποιηθεί ο Μανιάτης με του Σάμαρη και Κονέ ως εσωτερικοί χαφ. Η μοναδική αλλαγή, έρχεται στα πλάγια της επίθεσης καθώς αντί του τραυματία Καρέλη θα χρησιμοποιηθεί ο Μαυρίας. Στο άλλο άκρο θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος με τον Γκέκα να παραμένει στην κορυφή.