noodles volos banner

Ξινή τους βγήκε η νυχτερινή έξοδος…

  • Σε απολογία οι παίχτες που "συνελήφθησαν" στα μπουζούκια

 

Ξινή φαίνεται πως βγήκε η νυχτερινή έξοδος για πέντε ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι είχαν το ρεπό τους χθες και έτσι αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Κέις Λάουξ αλλά και τον Σταμπολζίεφ στα μπουζούκια, ενώ φαίνεται πως ξενύχτησαν και οι Μαχλελής, Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είπαν να διασκεδάσουν λίγο με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπήρχε πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, σήμερα έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις προς τη διοίκηση, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, η διασκέδαση κράτησε παραπάνω απ’ ότι κανονικά προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Για το αν θα τιμωρηθούν οι παίκτες είναι κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό από την ΠΑΕ, ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι στη σημερινή προπόνηση οι πέντε παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας φαίνεται πως ανεβάζει τους ρυθμούς ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τον Λεβαδειακό, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή αλλά ακόμη είναι στον αέρα…, ενώ αύριο η ομάδα θα πραγματοποιήσει διπλή προπόνηση.

 

Last modified onTuesday, 18 November 2014 14:39