noodles volos banner

"Όλοι μαζί να πάμε την ομάδα μπροστά"

Τη διαβεβαίωση ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε αγώνα ώστε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο δίνει μέσω του magnesiasports ο Αλέξανδρος Ζέρης.
Ο νεαρός Βολιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε αρχικά για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Η διακοπή δεν έγινε σε καλό σημείο για την ομάδα μας γιατί έχοντας κερδίσει τη Λάρισα, προερχόμασταν από μια σημαντική νίκη που μας είχε δώσει ρυθμό και ψυχολογία. Ωστόσο, έτσι αποφασίστηκε και είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε να δούμε πότε θα παίξουμε με τον Πιερικό. Εμείς κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι όταν γίνει το επόμενο παιχνίδι".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ τόνισε: "Την είχαμε κερδίσει στο Κύπελλο, ξέραμε πώς θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δώσαμε το 100% όλα τα παιδιά, παλέψαμε πολύ και είχαμε πολύ καλή απόδοση. Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και ήμασταν έτοιμοι για αυτό το μεγάλο αγώνα".

Για τα δύο εκτός έδρας ματς που ακολουθούν, σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα, αλλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στο πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσουμε τον Πιερικό και μετά τη Λαμία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάμε για τη νίκη σε κάθε αγωνιστική ώστε να πρωταγωνιστήσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας".

Τέλος, για τον κόσμο ανέφερε: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι καταπληκτικός και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα είναι κάπως απογοητευμένοι οι φίλαθλοι καθώς η ομάδα δύο χρονιές έφθασε πολύ κοντά στην άνοδο αλλά δεν τα κατάφερε. Θέλουμε και έχουμε ανάγκη από τη στήριξη των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, όλοι προσπαθούμε για την ομάδα και η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη για να πάμε μπροστά".