noodles volos banner

Αρχίζει προετοιμασία ενόψει Λεβαδειακού

Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, που έχει οριστεί για την Κυριακή και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ σχετικά με τον ορισμό διαιτητών στα παιχνίδια καθώς από σήμερα έχει μπει λουκέτο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Η Νίκη Βόλου σε κάθε περίπτωση, είτε τελικά γίνει είτε όχι το προσεχές ματς, οφείλει να είναι πανέτοιμη για αυτόν τον αγώνα που χαρακτηρίζεται καθοριστικός μιας κι αντίπαλος είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, στη 15η θέση και μόλις στο +3 από τους "κυανόλευκους". Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπόρεσε να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται σε κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο, η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε ρεπό και σήμερα η επιστροφή στις προπονήσεις. Οι Ροτζέριο και Ίβενς που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στις προηγούμενες προπονήσεις, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να τεθούν στη διάθεση του Κορίνθιου τεχνικού.
Η διακοπή στο πρωτάθλημα ήταν ευεργετική για την αποθεραπεία των δύο βασικών αυτών παικτών, όμως στη Νίκη θα ήθελαν να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα ώστε η ομάδα να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Last modified onMonday, 17 November 2014 09:03