noodles volos banner

Σούπερ ντέρμπι το Σάββατο στο Διμήνι

Με την 7η αγωνιστική δίνεται συνέχεια το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α' Τοπικής Κατηγορίας και φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Διμηνίου και τον Σαρακηνό. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στον 1ο όμιλο, δύο αγώνες διεξάγονται το Σάββατο και τρεις την Κυριακή. Το Σάββατο στις 15:00, ο Θησέας έχει εκτός έδρας δοκιμασία με την Αγία Παρασκευή, με τους "πράσινους" να θέλουν το τρίποντο για να αναρριχηθούν στην κορυφή εκμεταλλευόμενοι το ρεπό του Άρη.
Στο Διμήνι, η τοπική ΑΕΔ υποδέχεται τον Σαρακηνό στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα σε αήττητους αντιπάλους. Από τη μία οι γηπεδούχοι του Κώστα Παπαστεργίου μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Μπράτσου έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αμφότεροι δέχονται πολύ δύσκολα γκολ.
Την Κυριακή, η Σκιάθος υποδέχεται τον Πανιώνιο στις 10:00. Στόχος για τους νησιώτες το τρίτο εντός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει στην πρώτη θέση, ενώ χωρίς άγχος θα αγωνιστεί το σύνολο του Σπύρου Φώτου...
Πρωινό ματς, αλλά με σέντρα μια ώρα αργότερα, επίσης αυτό μεταξύ Ηρακλή και Μαγνησιακού, δύο ομάδων που δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης (η μία νίκη του Μαγνησιακού είναι στα χαρτιά) και αναζητούν το τρίποντο για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης.
Το απόγευμα, στις 15:00, σε ντέρμπι νεοφώτιστων συλλόγων που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην κατηγορία, η Δημητριάς φιλοξενεί την Ιωλκό, επίσης και οι δύο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 2ο όμιλο, όλα τα ματς στις 15:00. Το Σάββατο ο ΓΣΑ υποδέχεται τον Πρωτεσίλαο στην πιο σημαντική συνάντηση, με τους Αλμυριώτες να έχουν ήδη δύο ισοπαλίες και να μην θέλουν τρίτη απώλεια βαθμών, ενώ οι Πτελεάτες βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και σε φόρμα...
Η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου θα επιδιώξει να πάρει δεύτερη σερί νίκη κόντρα στον Αετό και οι Μυρμιδόνες παίζουν με την Αγχίαλο στον Πλάτανο. Θεωρητικό φαβορί οι γηπεδούχοι, σκληροτράχηλο σύνολο οι Αγχιαλίτες που κρατούν καλά στην άμυνα... Έχουμε και ντέρμπι ουραγών στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Εκεί η Μακρινίτσα κοντράρεται με τον Άθλο. Δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός για τους Πηλιορείτες, έξι ήττες μετρούν οι Αλμυριώτες. Την Κυριακή το απόγευμα οι άλλοι δύο αγώνες. Η Δήμητρα, μετά την ισοπαλία στο Ριζόμυλο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη τον Αχιλλέα, ενώ ο Αίας, μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, παίζει στη Σούρπη με τον Αστέρα.