noodles volos banner

Αρσένος: "Τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε"

Στο magnesiasports μίλησε ο Στέλιος Αρσένος μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Πυράσου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός αρχικά ανέφερε: "Αναλαμβάνουμε την ομάδα εγώ και ο Στέφανος Ξηρόφωτος σε μια δύσκολη συγκυρία και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε. Έχουμε μπροστά μας μια τριάδα αγώνων στην οποία θα επιδιώξουμε την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Γνωρίζουμε ότι το έργο που μας περιμένει δεν είναι εύκολο, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και τη δουλειά που κάνουμε από το ξεκίνημα της περιόδου. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη από τον κόσμο της, στα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια καθώς ο στόχος είναι κοινός και η πραγματοποίησή του απαιτεί να πορευτούμε όλοι μαζί".
Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται που θα είναι πρώτος προπονητής πλέον, απάντησε: "Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα καθώς αγωνίστηκα μέχρι το καλοκαίρι για πολλά χρόνια στον Πύρασο κι από πέρυσι ξεκίνησα ως βοηθός του Νίκου Χατζηκυριακίδη. Η διοίκηση με εμπιστεύτηκε και με πολλή δουλειά, θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής για να πετύχει ο Πύρασος το στόχο του που είναι η παραμονή στη Γ' Εθνική".
Το ντεμπούτο για το δίδυμο Αρσένου-Ξηρόφωτου είναι την Κυριακή 16/11 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ ακολουθούν δύο ματς σε σύντομο διάστημα, στη Ν. Αγχίαλο με τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 23/11 και στο Βελεστίνο την Τετάρτη 26/11.