noodles volos banner

Με τη γλώσσα των αριθμών...

Τα ισόπαλα αποτελέσματα στα ντέρμπι και η φοβερή εξέλιξη στο ματς Μαγνησιακός-Πανιώνιος στο οποίο τα δύο τέρματα σημειώθηκαν σε διάστημα δύο λεπτών στις καθυστερήσεις, ξεχώρισαν στην 4η ημέρα της Α' ΕΠΣΘ, με τη Δημητριάδα να παίρνει βαθμό στο φινάλε από τον Ηρακλή, τη Σκιάθο επίσης στο Διμήνι και την ΑΕ 2002 να κερδίζει την Ιωλκό. Στον 1ο όμιλο, είχαμε τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη για φιλοξενούμενη ομάδα, στο 2ο όμιλο τρεις νίκες γηπεδούχων με σκορ 3-1 και τρεις ισοπαλίες.

Ύστερα από 4 αγωνιστικές στην Α' ΕΠΣΘ, μόνο δύο ομάδες έχουν το απόλυτο των βαθμών: ο Άρης στον 1ο όμιλο και ο Αίας στο 2ο. Η ομάδα των Μελισσατίκων πήρε τρίποντο στα χαρτιά μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματισμένο το ματς με τους Νέους Αθλητές. Η ΑΕ Διμηνίου κατέγραψε την πρώτη απώλεια βαθμών, εντός έδρας, ενώ παραβιάστηκε για πρώτη φορά η εστία της. Η Σκιάθος πανηγύρισε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακρυά από το νησί, η ΑΕ 2002 πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη (έχει μία νίκη-μία ήττα με σκορ 2-1, μία νίκη-μία ήττα με σκορ 1-0), ο Σαρακηνός έμεινε για δεύτερη εβδομάδα στην ισοπαλία έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές. Η Ιωλκός γνώρισε την πρώτη της ήττα ενώ έχει σκοράρει ένα γκολ και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, ο Μαγνησιακός πέτυχε το πρώτο του τέρμα αλλά δεν το χάρηκε. Προηγήθηκε στο 91' και δέχθηκε την ισοφάριση στο 92', άνοιξε όμως λογαριασμό στους βαθμούς... Στον 1ο όμιλο, χωρίς ήττα είναι Άρης, ΑΕ Διμηνίου, Θησέας, Σαρακηνός, ενώ δεν έχουν κερδίσει ακόμη Ιωλκός, Ηρακλής, Μαγνησιακός. Η Σκιάθος έχει την καλύτερη επίθεση με 9 γκολ (μαζί με Άρη, ΑΕΔ που όμως αμφότεροι μετρούν τρία γκολ στα χαρτιά...) αλλά και τη χειρότερη άμυνα με 8 τέρματα στο παθητικό της.

Στο 2ο όμιλο, "τέσσερα στα τέσσερα" μόνο για τον Αίαντα, χωρίς ήττα επίσης ΓΣΑ, Δήμητρα και Διαγόρας. Σε διψήφιο αιρθμό τερμάτων (10) είναι Αίας και ΓΣΑ, το πρώτο του τέρμα πέτυχε ο Άθλος στην Α' ΕΠΣΘ σε αυτή την αγωνιστική. Δεν έχει παραβιαστεί ακόμη η εστία της Δήμητρας, σε αντίθεση με αυτή του Αίαντα που δέχθηκε το πρώτο τέρμα. Τρίτη ισοπαλία για τον Διαγόρα, όλες με το ίδιο σκορ, 1-1. Σε δύο ματς δέχθηκε δύο γκολ κι έχασε η ομάδα του Πλατάνου, σε δύο πήρε ισοπαλία με 1-1, στα 14 γκολ ανέβηκε το παθητικό της Μακρινίτσας. Δεν έχουν ακόμη νίκη οι Μυρμιδόνες, Αετός, Μακρινίτσα κι Άθλος.