noodles volos banner

Έχασε το ματς, κέρδισε τις εντυπώσεις...

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, η ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, παρ' ότι προηγήθηκε στο σκορ. Ο Πότσης έκανε το 0-1 στο 32' με διαγώνιο αριστερό πλασέ στο "παραθυράκι", αλλά η χαρά για τους Νικιώτες κράτησε λίγο καθώς πριν βγει το ημίχρονο ο Ολυμπιακός πέτυχε την ανατροπή. Το 1-1 στο 40ό λεπτό με πέναλτι του Ιγνατίδη και το 2-1 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας φάουλ του Σάλιακα. Οι της Νίκης διαμαρτυρήθηκαν τόσο για την υπόδειξη αυτού του φάουλ που μετατράπηκε σε γκολ, όσο και για πέναλτι που ζήτησαν στο 48' σε ανατροπή του Σιώμου.
Καλό σουτ του Ποζατζίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια στο 85'. Έγινε παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις και τη Νίκη να στέκεται πολύ καλά αμυντικά. Μετά την ισοπαλία στο Κορωπί με τον Παναθηναϊκό, "κοίταξε στα μάτια" άλλον ένα δυνατό αντίπαλο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το ματς παρακολούθησαν και παλιές δόξες του Ολυμπιακού που πλέον εργάζονται για τα τμήματα υποδομής των "ερυθρόλευκων" όπως οι Πάντος, Μαυρογενίδης, Γεωργάτος, Στρακόσια και ο βοηθός του Μίτσελ στην πρώτη ομάδα, Νικοπολίδης.

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (61' Ρεντζής), Τσιμικάς (46' Τόλι), Βατουσιάδης (77' Καραχάλιος), Βούρος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης, Λάτσι, Ιγνατίδης, Ανδρούτσος, Μανθάτης.
Νίκη Βόλου: Δήμιζας, Γεωργαντζής, Μπλούχος, Μπρεγκάσι, Στρούγγης, Ποζατζίδης, Πότσης (65' Νιαώτης), Πέτσης (82' Μουτζούρης), Σιώμος (58' Πάσχος), Τσιάκος, Ξόμπλιος.

Last modified onWednesday, 15 October 2014 17:37