noodles volos banner

Στον ΟΤΕ TV Champions και Europa League!

Στον ΟΤΕ ΤV περνούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions & Europa League της τριετίας 2015-2018.

 

Η τηλεοπτική πλατφόρμα του OTE παίρνει τα σκήπτρα από τη Nova και θα μεταδίδει όλους τους αγώνες, όσον αφορά στο Champions League πλην ενός της Τετάρτης που θα μεταδίδεται παράλληλα κι από ελεύθερο δίκτυο.

Οσον αφορά στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αυτή του Europa League, όλα τα ματς με τον τελικό μόνο να μεταδίδεται παράλληλα κι από ένα ελεύθερο κανάλι!

Μεταξύ άλλων, το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Ο OTE TV υποδέχεται τις δύο κορυφαίες Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου UEFA Champions League και UEFA Europa League στα κανάλια OTE SPORT, από τον Ιούλιο του 2015. Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε εχθές με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των δύο διοργανώσεων για την τριετία 2015-2018.

Αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV οι 133 από τους 146 αγώνες του UEFA Champions League & οι υπόλοιποι 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης. Αποκλειστικά στον OTE TV όλοι οι αγώνες του UEFA Europa League, μέχρι τον τελικό».