noodles volos banner

Απολύει και ξανακρατά τον προπονητή του ο Πανηλειακός

Μία παίρνει απόφαση να τον απολύσει και το διαρρέει παντού και την άλλη τον επαναφέρει και κάνει την προπόνηση της ομάδας. Τελικά ούτε η διοίκηση του Πανηλειακού δεν ξέρει αν θα κρατήσει ή όχι τον Λούκα Καβάλο, με αποτέλεσμα να διαδραματίζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις στον Πανηλειακό σε ό,τι αφορά στο μέλλον της συνεργασίας με τον Λούκα Καβάλο.

 

Το βράδυ της Δευτέρας (13/10) διέρρευσε ότι ο Ιταλός προπονητής αποτελούσε παρελθόν, γιατί η διοίκηση αρνήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του από τη στιγμή που και ο ίδιος δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro. Ωστόσο, την Τρίτη (14/10) και έπειτα από διαβουλεύσεις, εκτέλεσε μέρος του προγράμματος...

«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Δεν έχουμε κάποιο λόγο να διώξουμε τον προπονητή», έλεγε συνεργάτης του υποψήφιου επενδυτή, Άλεξ Ολίβα, ενώ ο δεύτερος ανέφερε: «Θέλω μία προθεσμία 48 ωρών και θα υπάρχει τότε τελική απόφαση για το θέμα του προπονητή»!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «iliaoikonomia», από το περιβάλλον του τεχνικού διευθυντή, Σάκη Κανακίδη σημειωνόταν ότι ο Καβάλο θα φύγει, γιατί δεν έχει UEFA Pro. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει διάσταση απόψεων με τους Ιταλούς που υποστήριζαν: «Οι άλλοι προπονητές στην κατηγορία έχουν όλοι δίπλωμα;».

 Και, φυσικά, εδώ προκύπτει το μεγάλο κενό στον κανονισμό της ΕΠΟ που επιτρέπει σε ΠΑΕ να νοικιάζουν διπλώματα και να έχουν στον πάγκο τους προπονητές χωρίς το απαραίτητο δίπλωμα...

Το απόγευμα της Τρίτης (14/10), λοιπόν, ο Καβάλο παρέμεινε στα αποδυτήρια και έπειτα από περίπου μία ώρα, οπότε οι ποδοσφαιριστές εκτελούσαν μόνοι τους το πρόγραμμα (!), κλήθηκαν στα αποδυτήρια, συζήτησαν όλοι με τους Ιταλούς και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βγήκε στο γήπεδο.