noodles volos banner

Τρεις νίκες-δύο ήττες για την Αργώ

Σημαντική νίκη για την ανδρική ομάδα του ΑΣ Αργώ, η οποία στον πρώτο της επίσημο αγώνα από ιδρύσεώς της, κέρδισε στα Τρίκαλα με 3-1 σετ τον Ασκληπιό, σε αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στη επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕ Λάρισας. ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλας Σπ.): Τσοπάνος, Κούντριας, Πασπαράκης, Ιτούδης, Γκριμπιτζής, Παπαδημητρίου, Τερνιώτης, Λέντιο, Τσιάκαλος, Σωτηρίου, Κόκκας,Βούλγαρης. 
Η ομάδα των γυναικών επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 του Αστέρα Ιτεάς, επίσης για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στη β΄φάση. ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος): Διάλλα, Λεφάκη, Καραναστάση, Σταματίου, Παπαθανασίου, Παρισάκη, Λωρίδα, Γάκη, Γκαλάκου.
 
Η ομάδα των νεανίδων στραβοπάτησε στον πρώτο της αγώνα αφού γνώρισε την ήττα από τον ΓΣ Ελασσόνας με 3-1 σετ. Η ομάδα της Ελασσόνας έπαιξε καταπληκτική άμυνα απέναντι στην πανίσχυρη επίθεση της βολιώτικη ομάδας και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ.  ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος-Ρήγας): Διάλλα, Παπούλια, Σταματίου, Γεωργουλά, Παρισσάκη, Κουτσουνίδη, Γάκη, Καλοφορίδη, Ζαφειρίου, Γκαλάκου, Λωρίδα, Τσιτσιγιάννη.
Οι έφηβοι της Αργούς αντιμετώπισαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την ισχυρή ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων από τον οποίο έχασαν με 3-0 σετ (25-22, 25-20, 25-17). Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού στα δύο πρώτα σετ η νεαροί της Αργούς πάλεψαν με τον αντίπαλό τους σαν ίσος προς ίσο. Μάλιστα έχασαν το 1ο σετ "μέσα απο τα χέρια τους" αφού προηγήθηκαν με 21-14.
ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλας): Παπαδημητρίου, Μορφίδης, Φουρκιώτης, Λέντιο, Ντελής, Σδρούλιας, Πιτσιάβας, Φιλιππίδης, Μπουμπούκης, Γράντζας.
 
Επίσης με το δεξί ξεκίνησαν οι παγκορασίδες της Αργούς, οι οποίες επικράτησαν του ΓΣ Αλμυρού με 3-1 σετ , σε αγώνα που έγινε στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.