noodles volos banner

Έπαιξαν φιλικό η Κ20 της Νίκης με τον Άρη Μελισσατίκων

Αφού δεν αγωνίστηκε η πρώτη ομάδα της Νίκης με τον Άρη Μελισσατίκων σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, το έκανε η ομάδα Νέων (Κ20) της κυανόλευκης ΠΑΕ. Σε παιχνίδι που διεξήχθη χωρίς διαιτητές, οι παίκτες του Παντελή Βαρβέκη είχαν καλή απόδοση. Χατ τρικ σημείωσε ο Ξόμπλιος που έχει αποκτηθεί από την Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης και από ένα γκολ οι Σοάρες, Καρακώστας, Πότσης.

Για τη Νίκη Βόλου έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο οι Γρηγοριάδης, Ράπτης, Αγγελής, Μπρεγκάσι, Στρούγγης, Ποζατζίδης, Νιαώτης, Πέτσης, Ξόμπλιος, Τσιάκος, Πάσχος, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Μπουργάνης, Σουάρες, Πότσης, Καρακώστας, Μουτζούρης, Μπλούχος.

Για τον Άρη Μελισσατίκων, ο Θανάσης Βλαχόπουλος μάς ανέφερε ότι το ματς ήταν μια μορφή προπόνησης για την ομάδα του και δεν χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς, καθώς ούτε όλους τους παίκτες είχε στη διάθεσή του ούτε έγινε υπό συνθήκες κανονικού αγώνα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το εξ αναβολής ματς Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου.

 

 

Last modified onWednesday, 01 October 2014 19:46