noodles volos banner

Πλήρης για τη μεγάλη πρόκριση

Χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ο Νίκος Παντέλης θα προπονήσεις σήμερα το απόγευμα για τελευταία φορά τους παίκτες του κι ακολούθως θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αυριανμό επαναληπτικό Κυπέλλου με τη Λάρισα. Σε σχέση με το ματς στο Αλκαζάρ, ο έμπειρος τεχνικός έχει περισσότερες λύσεις καθώς επιστρέφουν από τιμωρία (από την περσινή σεζόν) οι Κασμερίδης και Ρόκας.

Ο Νικολιάς διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα μετά την πολύ καλή παρουσία που είχε στο πρώτο ματς όταν και ήταν ο σκόρερ της νίκης, ενώ ο Ρόκας μάλλον θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ως ανασταλτικός χαφ. Ο καταρτισμός της ενδεκάδας δεν είναι εύκολος για τον Νίκο Παντέλη καθώς στο έμψυχο δυναμικό, υπάρχουν παίκτες-κολώνες πάνω στους οποίους "χτίστηκε" ο φετινός Ολυμπιακός και είναι οι δύο στόπερ και οι πέντε ξένοι, αλλά ο ανταγωνισμός για πολλές θέσεις προμηνύεται μεγάλος.
Οι "ερυθρόλευκοι" κράτησαν χαμηλούς τόνους μετά το διπλό στη Λάρισα, καθώς μπορεί να έχουν το προβάδισμα, αλλά η ΑΕΛ είναι ομάδα με ενισχυμένο ρόστερ που δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Άλλωστε ο αγώνας έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ ντεσαβαντάζ για τον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του στο πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα για τη φετινή σεζόν.

Last modified onThursday, 11 September 2014 10:05