noodles volos banner

Το μήνυμα του Θ. Στάμου ενόψει της νέας σεζόν του Πυράσου

Ο Πύρασος προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στη Γ' Εθνική και ο πρόεδρος του σωματείου, Θοδωρής Στάμος που ανέλαβε τις τύχες του το 2006, προχώρησε σε προσωπική του δήλωση ζητώντας τη στήριξη των φιλάθλων. Αναλυτικά η δήλωση όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πυράσου: "Φίλες και φίλοι του Πυράσου, φίλαθλοι της ομάδος μας, ο Πύρασος σε λίγες ημέρες ξεκινάει την πορεία του στη Γ' Εθνική. Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση το καλοκαίρι του 2006, κανείς δεν φανταζόταν ότι σε αυτά τα χρόνια, η ομάδα θα έχει τόσες επιτυχίες: τρία πρωταθλήματα στην Α' ΕΠΣΘ και τρία Κύπελλα, δύο συνεχόμενα νταμπλ, τέσσερα χρόνια στην παλιά Δ' Εθνική με πολύ αξιόλογες πορείες και έφθασε πλέον η ιστορική ώρα της τρίτης κατηγορίας.

Τα καταφέραμε με πολλή δουλειά και κόπο, τίποτα δεν μας χαρίστηκε ούτε ο δρόμος ήταν εύκολος, αλλά είχαμε στόχους, φιλοδοξίες και τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου να μας στηρίζει σε κάθε μας βήμα, στους αγώνες και όχι μόνο. Έκλεισε ένας κύκλος για τον Πύρασο κι ανοίγει ένας άλλος με μεγαλύτερη  αισιοδοξία και προοπτικές. Αυτό το καλοκαίρι η διοίκηση διατήρησε τον προπονητή που οδήγησε το σύλλογο στην άνοδο, ενίσχυσε το προπονητικό επιτελείο, προχώρησε σε ανανέωση του έμψυχου δυναμικού. Αποκτήσαμε τους παίκτες που θεωρήσαμε ότι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν πέρυσι στην Α” Τοπική Κατηγορία. Παράλληλα, βελτιώσαμε τις συνθήκες στο γήπεδο όπου απομένουν κι άλλα έργα να γίνουν, κλείσαμε χορηγικές συμφωνίες, όμως όλα αυτά δεν αρκούν για τον Πύρασο που ονειρεύομαστε στη Γ' Εθνική. Πρέπει εσείς οι φίλοι του σωματείου να δηλώσετε ξανά τη δυναμική σας στήριξη.
Με παρουσία στους αγώνες στη Νέα Αγχίαλο, με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας που τιμώνται 50 και 150 ευρώ. Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι οι φίλαθλοί της ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την υλοποίηση των αγωνιστικών μας στόχων και να είμαστε περήφανοι για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου που κάνει γνωστό το όνομα της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα.
Είμαι σίγουρος ότι θα σας έχουμε για ακόμη μία σεζόν δίπλα σε κάθε προσπάθειά μας. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω ότι φέτος είμαστε στη Γ' Εθνική, σε πρωτάθλημα της ΕΠΟ και οι ποινές από τα πρόστιμα είναι αυστηρές. Ζητάω να έχετε κόσμια συμπεριφορά προς τους διαιτητές και την αντίπαλη ομάδα, να σεβαστείτε την προσπάθειά μας και προστατεύσετε την έδρα μας. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 14/9 στο ιστορικό πρώτο ματς με τα Λευκάδια, στο γήπεδό μας στις 17:00".