noodles volos banner

Βίτορ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στη Νίκη»

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ μίλησε για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και τόνισε ότι θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να ξεχάσουν ότι θα παίξουν σε άδειο γήπεδο και να κάνουν το παιχνίδι τους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Για το επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ανήκει στο παρελθόν. Ήταν κάποια πράγματα που έπρεπε να τα λύσουμε στα αποδυτήρια και τα λύσαμε. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γι’ αυτό το θέμα. Πάντα ήμουν καλός επαγγελματίας και εδώ στον ΠΑΟΚ και στις προηγούμενες ομάδες μου. Κανείς δεν έχει να πει τίποτα για τη συμπεριφορά μου ή τον επαγγελματισμό μου. Τώρα κοιτάω μπροστά και πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το αν σκέφτηκε ή θέλησε να φύγει: «Δεν είναι αλήθεια. Βρήκαμε τη λύση μέσα στα αποδυτήρια, είχα την υποστήριξη της ομάδας και αυτό με ικανοποίησε. Είμαι χαρούμενος, η οικογένειά μου επίσης είναι χαρούμενη εδώ και θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ».

Για το αν διακρίνει διαφορές μεταξύ του περσινού και του φετινού ΠΑΟΚ: «Ίσως φέτος να είμαστε πιο δεμένοι μεταξύ μας, να είμαστε πιο ομάδα. Προσπαθούμε να κερδίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αγώνα και δεν βάζουμε μεγάλους στόχους. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες είναι καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να κερδίσουμε και τα ματς που ακολουθούν».

Για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στην άδεια Τούμπα: «Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι οπαδοί μας μάς βοηθούν πολύ και μας δίνουν έξτρα δύναμη. Όμως, έχουμε παίξει ξανά χωρίς αυτούς στις κερκίδες και ξέρουμε την αίσθηση να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».