noodles volos banner

Βοσνιάδης: «Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο ομάδα σε σχέση με πέρυσι»

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό Βόλου για τον επαναληπτικό του κυπέλλου με την ΑΕΛ έδωσε ο πρώην προπονητής της Λάρισας, Αλέκος Βοσνιάδης. Συγκαταλέγει στα φαβορί τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόρειο Όμιλο, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ολυμπιακός είναι πιο «ομάδα» φέτος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή προπόνηση» στο sportfm Μαγνησίας.

Για την αποχώρηση του από την ΑΕΛ: «Το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Κάποια στιγμή ξεκινάνε οι συνεργασίες, κάποια στιγμή σταματάνε, ξέρετε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Ας περάσει το παιχνίδι της Παρασκευής και από την Κυριακή θα πούμε δύο τρία πραγματάκια για τους φίλους της Λάρισας. Αναπάντεχο στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα πλέον, όταν είσαι μπλεγμένος με το ποδόσφαιρο. Είναι 45 μέρες παρουσίας σε μία μεγάλη ομάδα, δεν το συζητάμε… ξεχωρίζω την ομάδα από τον μεγαλομέτοχο. Είναι δύσκολο να συνεργαστείς με τον Πλεξίδα. Κάθε μέρα έχεις κάτι να λύσεις».

Για το πώς είδε τον Ολυμπιακό Βόλου: «Όπως έπρεπε να τον δω τη συγκεκριμένα περίοδο. Μια ομάδα που ήρθε να κρατήσει τους χώρους, να κρατήσει μέχρι το 60 και 70 το μηδέν, και να ρισκάρει μετά και να πάρει το παιχνίδι. Η πρώτη φάση του Ολυμπιακού είναι στο 71’ και μετά βρήκε τον χώρο και ήρθε και το γκολ, που του δίνει προβάδισμα για το παιχνίδι. Μια ομάδα καλή δουλεμένη, που είχε στόχο, φάνηκε η δουλειά του προπονητή μέσα στο παιχνίδι. Ας το έχουν όλοι στο μυαλό τους ότι η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλό υλικό και το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ανοιχτό. Όποιος θεωρήσει ότι είναι κάτι εύκολο θα έχει πρόβλημα».

Για το παιχνίδι της Παρασκευής: «Ήρθε ένα μεγάλο παιχνίδι για αυτές τις δύο ομάδες, στη μέση της προετοιμασίας ακριβώς, που τους άλλαξε το πλάνο της προετοιμασίας, ώστε να προλάβουν το παιχνίδι. Δεν είναι έτοιμες οι ομάδες. Αυτός που θα φερθεί πιο έξυπνα και λίγο με τύχη θα πάρει το ματς. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα και είναι πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι. Μπορούμε όμως να δούμε τα πάντα».

Αν είναι διαφορετικός ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι: «Είναι καλύτερη ομάδα. Είχε και πέρυσι καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου, ήταν το ξεκάθαρο φαβορί από το ξεκίνημα της χρονιάς. Φέτος όμως είναι πιο ομάδα. Υπάρχει χρόνος και για τον προπονητή να δουλέψει, αφού γνωρίζει πράγματα πλέον. Είδα μια ομάδα πολύ διαβασμένη, με στόχο στο παιχνίδι της. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτές οι ομάδες θέλουν ηρεμία, έμπειρο τεχνικό τιμ, που αυτό υπάρχει, αφού είναι χρόνια στα πρωταθλήματα αυτά. Αν ο Ολυμπιακός έχει την ηρεμία, θα διεκδικήσει στα ίσια την άνοδο».

Για τα φαβορί στον Βόρειο Όμιλο: «Νομίζω ότι είναι τέσσερις ομάδες, ο Βόλος, ο Ηρακλής, η Λάρισα, η Λαμία, αλλά πάντα βγαίνει μία ομάδα έκπληξη κάθε χρόνο. Φυσικά η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί και θα γίνει μάχη για ακόμη μία θέση». 

Last modified onWednesday, 10 September 2014 11:15