noodles volos banner

Μπαρόνι και Τροχόφσκι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ

Μεταγραφή την ύστατη ώρα προσπαθεί να κάνει ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης Βόλου, ο ΠΑΟΚ, εξετάζοντας την περίπτωση του Πιοτρ Τροχόφσκι, ενώ παραμένει στο προσκήνιο ο Κριστιάν Μπαρόνι.

Η υπόθεση του 30χρονου Γερμανού μέσου είναι κάπως περίπλοκη, καθώς μένει να ξεκαθαριστεί αν είναι ελεύθερος ή όχι από τη Σεβίλλη. Ο ίδιος δήλωνε προ ημερών πως ανήκει ακόμη στην ομάδα της Ανδαλουσίας και συνεχίζει να προπονείται μαζί της. Το ζήτημα είναι αν ο παίκτης καταφέρει να ξεμπλέξει μέσα σε τρεις μέρες το καθεστώς του, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να τον αποκτήσει. Πάντως, ο Τροχόφσκι αποτελεί έναν καλό παίκτη, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, έπαιξε στην πρώτη ομάδα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αμβούργο και Σεβίλλη. Παράλληλα μετρά 35 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας.

Στο μεταξύ, αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για τον Κριστιάν Μπαρόνι, καθώς η πλευρά του παίκτη έριξε γέφυρες στον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις με τον 30χρονο άσο είχαν «παγώσει» λόγω των υψηλών απαιτήσεων του παίκτη, ωστόσο επειδή ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, εμφανίζεται πιο διαλλακτικός.

Last modified onWednesday, 10 September 2014 14:12