noodles volos banner

Και τώρα… Τούμπα

Το φιλικό με την Τορπέντο ανήκει στην ιστορία για τη Νίκη Βόλου, με τον Βίλιαν Φλουτ να βλέπει όλα όσα ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Ο Ολλανδός τεχνικός είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οργανωτικό τομέα και αυτό που προσπαθεί είναι να αλλάξει την κυανόλευκη ομάδα επίπεδο.

Το ερχόμενο Σάββατο η Νίκη αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και πρωταρχικός στόχος είναι μια εμφάνιση που να πείσει ενόψει της συνέχειας και να κρατήσει ψηλά το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετρά μία ισοπαλία με την Καλλονή στο «σπίτι» του και μία μεγάλη νίκη στην Κρήτη επί του Πλατανιά με 4-0. Φυσικά και δεν έχει κανένα περιθώριο να «πετάξει» άλλους βαθμούς στην Τούμπα και προερχόμενος από ένα διπλό μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας, θέλει να πάρει το πρώτο «τρίποντο» μπροστά στο κοινό του.

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη Νίκη, με τον Βίλιαν Φλουτ να περιμένει μέσα στην εβδομάδα να δει και την κατάσταση των Ίβενς και Τζιώρα. Σίγουρα πάντως αν δεν είναι απολύτως έτοιμοι, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν τη συμμετοχή τους σε ένα εκτός έδρας ματς με μία εκ των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, αλλά θα προτιμηθεί να προφυλαχθούν, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που θέτει τους ίδιους στόχους με τη Νίκη.

Ο Βίλιαν Φλουτ πάντως και οι συνεργάτες του έχουν κατασκοπεύσει τον ΠΑΟΚ και μόνο «αδιάβαστη» δεν θα παραταχθεί η κυανόλευκη ομάδα.