noodles volos banner

Αμφίβολος ο Διαμαντόπουλος ενόψει Πανιωνίου

Το φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό Βόλου. Το παιχνίδι με τη Σουπερλιγκάτη ομάδα της Νέας Σμύρνης που θα ξεκινήσει στις 19.00 την Κυριακή 7/9 στο στάδιο της Νέας Δημητριάδας, θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Νίκου Παντέλη, που θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Λάρισα την ερχόμενη Παρασκευή για την πρώτη φάση του κυπέλλου. Παράλληλα ο κόσμος που δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς του κυπέλλου με την ΑΕΛ, αφού το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα έχει την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα του με τη στήριξη του σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, με την παρουσία του στις κερκίδες κόντρα στον Πανιώνιο.

Στα αγωνιστικά, ο Διαμαντόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής. Από κει και πέρα κάποιες ενοχλήσεις που νιώθουν Ρόκας και Γιαλούσης δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γενική είσοδος στο ΕΑΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι στα 10 ευρώ και για τις γυναίκες και τα παιδιά στα πέντε.