noodles volos banner

Aλλάζει επίπεδο με Ροτζέριο

πηγή nikivoloufc.gr πηγή nikivoloufc.gr

Μετά το νωθρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σε πολύ δύσκολα πάντως παιχνίδια, ο Φλουτ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν αυτό το διάστημα ενόψει της συνέχειας που φέρνει τη Νίκη το άλλο Σάββατο να αγωνίζεται στην Τούμπα. Η διακοπή στη Σούπερ Λιγκ ήταν ευεργετική για την αποθεραπεία του Τζιώρα και ...την άνοδο του Ροτζέριο.

Όσον αφορά στον Τζιώρα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Νίκη έκαναν λόγο για έναν ελαφρύ τραυματισμό που δεν θα άφηνε τον παίκτη εκτός αποστολής στην πρεμιέρα. Τελικά, όχι μόνο τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς στο "Καραϊσκάκη", αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε στη 2η αγωνιστική. Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις, είναι αμφίβολο εάν θα συμπεριληφθεί στα σχέδια του Φλουτ για την έξοδο στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αυτός όμως που ανεβάζει ολοένα ρυθμούς είναι ο Ροτζέριο. Ο Βραζιλιάνος, που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας από την αρχή, έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με την Τορπέντο για 75 λεπτά κι έδειξε σαφώς πιο έτοιμος σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.
Είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τη Νίκη στη μεσοεπιθετική της γραμμή, καθώς έχει το γκολ και τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα. Άλλωστε, "κουβαλώτας" πορεία εννιά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα και 151 συμμετοχών στη Σούπερ Λιγκ, είναι ο ηγέτης που λείπει από τη Νίκη στη μεσαία γραμμή, καθώς οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες χωρίς παραστάσεις στην κατηγορία, όσο καλοί κι αν είναι, θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της, σε αντίθεση με τον Ροτζέριο που είναι ευγνωσμένης αξίας και μπορεί άμεσα να βοηθήσει σημαντικά.