noodles volos banner

Μπεργκ: «Άγγιξαν την καρδιά μου οι οπαδοί»

Το πρωί της Τετάρτης (27/08) βγήκε από το νοσοκομείο ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά το κάταγμα κλείδας που υπέστη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. Ο Σουηδός στράικερ σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την πίστη του για ταχεία ανάρρωση, ενώ υπογράμμισε πως η συμπαράσταση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην περιπέτεια υγείας του, τον κάνει να θέλει να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός έτσι ώστε να τους ανταποδώσει την αγάπη που του προσφέρουν.

«Είναι μέρος της ζωής αυτό, μπορεί να συμβεί. Είμαι ευχαριστημένος που τα πράγματα δεν πήγαν ακόμα χειρότερα. Από την πλευρά μου θα κοιτάξω να παραμείνω αισιόδοξος και να αναρρώσω το ταχύτερο δυνατόν», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπεργκ κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ενώ για την επιστροφή του επεσήμανε: «Ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, θα χρειαστεί λογικά δυο μήνες. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η αποκατάστασή μου, ελπίζω να γυρίσω νωρίτερα».

Σε ερώτηση για τη συμπαράσταση των οπαδών του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Άγγιξαν την καρδιά μου οι οπαδοί με τη συμπαράστασή τους. Με e-mails, στο instagram, το Facebook ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, βρήκαν και τον χρόνο για να έρθουν να με επισκεφθούν και χαίρομαι που έχω την υποστήριξή τους. Με άγγιξε συναισθηματικά όλο αυτό. Ελπίζω να γίνω γρήγορα καλά για να τους ανταποδώσω αυτή τη στήριξη».

Οσο για το αν είχε χρειαστεί να μείνει εκτός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε: «Έχω τραυματιστεί στο παρελθόν, γνωρίζω τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Όπως είπα και πριν, κοιτάζω να είμαι θετικός και να δω πως θα κυλήσει η αποθεραπεία μου».